Promocja!

2022-08-08/09 Track Day Tor Poznań

799,00 

Wyczyść
SKU: Brak danych Kategoria:

Opis

Dwa dni na pełnowymiarowym torze wyścigowym 

 

Na  treningu  będzie możliwość wymiany opon oraz zakupu potrzebnych części.

Istnieje również możliwość wynajmu boxu koszt to 350zł za dzień za box. W celu rezerwację proszę  pisać na maciej@3mmracingacademy.pl   

 

Wszelkie dodatkowe informację pojawią się na naszym FB.

Harmongoram jazd:

dzień przed :

20:00 – możliwość wjazdu na padok

20:00-21:00 Rejestracja uczestników /Registration

1 dzień:

07:00 – 09:00 Rejestracja uczestników /Registration

Odprawa dla uczestników wszystkich grup / Briefing  for all Groups 08:30

 09:00 – 09:20 A / zaawansowana / fast sesja 1 20 min.

09:20 – 09:40 B / średnio zaawansowana  / intermediate  sesja 1  20 min.

 09:40 – 10:00 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

10:00 – 10:20 C / początkująca /  beginner sesja 1 20 min.

 10:20 – 10:40 A / zaawansowana / fast sesja 2 20 min.

10:40 – 11:00 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 2 20 min.

 11:00 – 11:20 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

11:20 – 11:40 C / początkująca / beginner sesja 2 20 min.

11:40 – 12:00 A / zaawansowana / fast sesja 3 20 min.

 12:00 – 12:20 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 3 20 min.

 12:20 – 12:40 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

 12:40 – 13:00 C / początkująca / beginner sesja 3 20 min.

13:00 – 14:00 przerwa obiadowa / lunch

14:00 – 14:20 A / zaawansowana / fast sesja 4 20 min.

 14:20 – 14:40 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 4 20 min

14:40 – 15:00 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

 15:00 – 15:20 C / początkująca / beginner sesja 4 20 min.

15:20 – 15:40 A / zaawansowana / fast sesja 5 20 min.

15:40 – 16:00 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 5 20 min.

16:00 – 16:20 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

16:20 – 16:40 C / początkująca / beginner sesja 5 20 min.

16:40 – 17:00 A / zaawansowana / fast sesja 6 20 min.

17:00 – 17:20 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 6 20 min.

17:20 – 17:40 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min..

17:40 – 18:00 C / początkująca / beginner sesja 6 20 min.

 

2 dzień  26.05.2020

07:00 – 09:00 Rejestracja uczestników /Registration

Odprawa dla uczestników wszystkich grup / Briefing  for all Groups 08:30

 09:00 – 09:20 A / zaawansowana / fast sesja 1 20 min.

09:20 – 09:40 B / średnio zaawansowana  / intermediate  sesja 1  20 min.

 09:40 – 10:00 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

10:00 – 10:20 C / początkująca /  beginner sesja 1 20 min.

 10:20 – 10:40 A / zaawansowana / fast sesja 2 20 min.

10:40 – 11:00 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 2 20 min.

 11:00 – 11:20 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

11:20 – 11:40 C / początkująca / beginner sesja 2 20 min.

11:40 – 12:00 A / zaawansowana / fast sesja 3 20 min.

 12:00 – 12:20 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 3 20 min.

 12:20 – 12:40 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

 12:40 – 13:00 C / początkująca / beginner sesja 3 20 min.

13:00 – 14:00 przerwa obiadowa / lunch

14:00 – 14:20 A / zaawansowana / fast sesja 4 20 min.

 14:20 – 14:40 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 4 20 min

14:40 – 15:00 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

 15:00 – 15:20 C / początkująca / beginner sesja 4 20 min.

15:20 – 15:40 A / zaawansowana / fast sesja 5 20 min.

15:40 – 16:00 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 5 20 min.

16:00 – 16:20 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min.

16:20 – 16:40 C / początkująca / beginner sesja 5 20 min.

16:40 – 17:00 A / zaawansowana / fast sesja 6 20 min.

17:00 – 17:20 B / średnio zaawansowana szybka / intermediate fast sesja 6 20 min.

17:20 – 17:40 VIP / GRUPA 3MM RACING ACADEMY / intermediata sesja 1 20 min..

17:40 – 18:00 C / początkująca / beginner sesja 6 20 min.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany harmonogramu

Informacje dodatkowe

Wariant

GRUPA A (szybka) do 1:50, GRUPA B (średnia) do 2:05, GRUPA C (początkująca) powyżej 2:06